Over ons

Partner in Aesthetics is als Partner in Cosmetics in 2010 gestart als distributeur van cosmetica. In de loop de tijd is het bedrijf uitgegroeid naar een distributeur en leverancier van A-brand systemen, technologieën en expertise. Wij ondersteunen graag u als beautyspecialist, huidtherapeut, fysiotherapeut en esthetisch arts om uw vakkundigheid op de best mogelijke manier uit te voeren. 

Met vakkundigheid en passie ondersteunen wij om uw klant en/of patiënt de mooiste, beste en gezondste versie van zichzelf te zijn met de missie:

Become the better version of  yourself. 

Werken met de beste apparatuur en expertise biedt optimaal resultaat in de breedste zin. 

Onze visie is samen te werken met leveranciers die systemen en technieken bieden waarbij kwaliteit bewezen is. Een gefundeerde historie en onderzoeken onderbouwen de resultaten. 

Wij zijn exclusief distributeur voor LPG Systems voor Nederland en Duitsland. Daarnaast zijn wij ook exclusief verantwoordelijk voor de distributie van Luxomed en Ballancer voor Nederland en Nederlandstalig Belgie. De systemen leveren wij met garantie, ondersteund door een dedicated service afdeling, trainingen, jaarlijks terugkerende events en dragen wij bij aan landelijke bekendheid van het systeem d.m.v. marketing activiteiten.  

Your business, our care.