Een nieuwe kijk op een tijdloos probleem

Ballancer is een aanvullende esthetische behandeltechniek voor diverse doeleinden bij beauty, welzijn, sport, gewichtsvermindering en regeneratie.

 

Ballancer compressietherapie®biedt oplossing bij de volgende indicaties;

 

– gewichtsvermindering

– volumevermindering bij armen, benen en romp

– cellulite

– ontspanning en stressvermindering

– pijnvermindering na bijvoorbeeld langdurig staan/sporten

– regeneratie/ontspanning na sport

– voor-en nabehandeling/ vermindering zwelling bij liposuctie

– zware benen

– preventief werken op cellulite, spataderen en oedeem

 

De diversiteit van de programma’s kunnen met elkaar gecombineerd worden. De duur, druk en snelheid is individueel instelbaar en afhankelijk van de doelstelling. De tijd van de Ballancer compressietherapië behandeling varieert van 15-40 minuten.

Cellulite vermindering

Pijnloos

Vochtretentie

Ontspanning

Wat is de Ballancer?

Het Ballancer 606-systeem is het meest geavanceerde compressie apparaat op de markt, ontworpen voor de esthetische markt op basis van de medische technologie en onderzoeksresultaten, verwerkt in het met patent beschermde ontwerp van de behandelpakken (broek en jasje) en de unieke behandelingscycli die het biedt.

 

Bovendien zijn het ontwerp en de functies van het apparaat uniek en staat garant voor zijn hoogwaardige eindproduct, genaamd Ballancer compressietherapie.

 

In de therapeutische markt is Mego Afek, de producent van de Ballancer compressietherapie, ook producent van de marktleider met haar Lympha Press® De Lympha Press is enkel voor therapeutische doeleinden ontwikkeld, de Ballancer voor esthetische behandelingen. 30 Jaar research en ervaringen in een techniek samengevoegd maakt werken met de Ballancer uniek!

 

Net zoals LPG heeft ook dit apparaat zijn basis gelegd en sporen verdient in het therapeutische werkveld waarna de vraag voor de esthetische markt is ontstaan.

 

 

 

Wat doet de Ballancer compressietherapie?

Naast de bloedsomloop heeft het lichaam nog een belangrijk transportsysteem; het lymfesysteem. De bloedsomloop is een gesloten systeem, echt het lymfesysteem is dit niet. Deze eindigt, als vertakkingen van boomwortels, in alle lichaamsweefsels. Via het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd. Het lymfesysteem trekt zo’n 10 x per minuut samen, en heeft het vermogen deze samentrekking te verhogen door bijvoorbeeld sporten. Door de mechanische behandeling van de Ballancer verhoogt de frequentie van deze contracties tot 60x per minuut.

 

Deze techniek werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief de haarzakjes beschadigt en voorkomt dat ze terugkomen, zonder schade toe te brengen aan de omliggende huid.
De haarzakjes worden niet blootgesteld aan een enkele puls van hoge energie, wat schade kan geven aan de huid, maar zij ontvangen meerdere, korte, lage energie impulsen totdat er genoeg warmte energie wordt gegenereerd om het haarzakje effectief te beschadigen.

 

De Ballancer is uniek door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressiezones als ook door zijn Pre-therapie. De pre-therapie stimuleert het openzetten van de lymfeknopen en is essentieel voor een effectieve lymfebehandeling.Volgens Ballancer is cellulite een disbalans van het lichaam. Met de Ballancer compressietherapie wordt de stofwisseling verhoogt en neemt de snelheid van de bloed-en lymfestroom toe.

Afvalstoffen worden afgevoerd door het lymfesysteem en geélimineerd uit de probleemzones.

Zou u graag een brochure willen?
Neem contact met ons op