Partner in Aesthetics is officieel distributeur Nederland voor LPG Endermologie®, Alma Beauty Line en Luxomed.

Als de officiële en exclusieve distributeur in Nederland van LPG Endermologie, Alma Beauty Line en Luxomed, streven wij ernaar om de waarde die u als professional levert zo hoog mogelijk te houden.

 

Bij de keuze van apparatuur begeleiden wij u optimaal. Wij helpen u met het uitleggen van specificaties, verwachte prestaties en leggen u uit hoe en wanneer een apparaat matcht met de uitgangspunten van uw kliniek of salon.

Maar Partner in Aesthetics gaat verder: Naast het leveren van deze hoogwaardige, professionele apparatuur gaan wij met u een intensieve samenwerking aan om het optimale rendement te behalen uit de investering. Complementair aan het door u gekozen apparaat verzorgen wij een professionele training voor kundige omgang met de apparatuur. De trainingen zijn voorzien van studiemateriaal van de fabrikant en rekenmodellen die aantonen wat de kosten en baten zijn van de investering bij een bepaald aantal behandelingen.

 

Voor ondernemers en clinici die een optimaal rendement uit hun investering willen halen bieden wij een VIP trainingsprogramma aan om uw bedrijf te ondersteunen met het behalen van ambitieuze doelen. Hierbij hoort een trainingstraject op maat waarbij u trainingen en masterclasses kunt volgen om uw kliniek of salon optimaal onderscheidend te maken.

 

Onze trainers zijn deskundig getraind en worden meerdere malen per jaar door de fabrikant van de apparatuur op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken, ontwikkelingen en methoden.

Meer weten over de business opportunity?

Neem contact met ons op