Direct klanten voor je LPG behandelingen?

In 14 of 30 dagen zorgt deze campagne voor zichtbaarheid en klantafspraken

Kickstart je afspraken

Speciaal voor LPG-instituten die behoefte hebben aan het op korte termijn binnenhalen van nieuwe klanten, hebben we de kickstart-campagne ontwikkeld. In deze campagne zetten we verschillende Facebook- en Instagramadvertenties in, in combinatie met een voor conversie geoptimaliseerde landingspagina met daarop een aantrekkelijke actie, om direct nieuwe klanten aan te trekken.

Keer op keer goed resultaat

Gemiddelde bereik: 30.000+ personen
Gemiddeld aantal kliks: 2.820 kliks
Gemiddeld aantal aanmeldingen: 55 aanmeldingen

Hoe werkt de campagne?

Met 12 advertenties voor Facebook en Instagram, bereiken en activeren we effectief potentiële LPG-klanten in de directe omgeving van je salon. Geïnteresseerde personen klikken via een van de advertenties (die gedurende de campagne constant geoptimaliseerd worden) door naar de landingspagina die ontwikkeld is met slechts één doel in gedachten: afspraken regelen. Personen die een afspraak bij je willen maken, vullen op de landingspagina een voorkeursdatum en -tijd in. Jij ontvangt hiervan een notificatie en hoeft de afspraak enkel nog even te bevestigen.

De kickstart-campagne is al helemaal uitgewerkt. Je hoeft ons enkel je contactgegevens door te geven en vervolgens de afspraakaanvragen te bevestigen.

Jouw investering

Voor de 14-daagse campagne betaal je € 500, voor de 30-daagse campagne betaal je € 800. Hiervoor wordt een geoptimaliseerde landingspagina voor je gebouwd en geconfigureerd. Vervolgens wordt je landingspagina voorzien van overtuigende tekst en beeldmateriaal en ontwikkelen we 12 advertenties die we configureren in je Facebook-advertentieaccount en gaandeweg constant blijven optimaliseren.

Om je advertenties te tonen betaal je daarnaast per 14 dagen +/- € 165 aan advertentietegoed. Dit tegoed betaal je direct aan Facebook.

De 14-daagse campagne bestellen De 30-daagse campagne bestellen

Netbeauty Salonmarketing
Deze campagne is ontwikkeld in samenwerking met Netbeauty, een online marketingbureau dat zich 100% specialiseert in de uiterlijke verzorgingsbranche. Zodra je een bestelling plaatst neemt Netbeauty contact met je op om de campagne op te tuigen.