Professionals willen het beste voor de praktijk en haar cliënten en patiënten. Innoveren en doorgroeien, het liefst met de nieuwste apparatuur, met state-of-the-art equipment waardoor uw expertise en kundigheid nog beter tot uitdrukking komt. Een investering is vaak een grote stap en lijkt verder weg dan mogelijk. Soms is er gebrek aan financiële middelen of zijn de budgetten niet beschikbaar.

Om u goed te ondersteunen werken wij met deskundige en betrouwbare leasemaatschappijen. Met leasing is de aanschafprijs geen drempel meer en biedt het uw bedrijf meteen rendement.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op over de diverse financieringsmogelijkheden.

OPERATIONAL LEASE

Deze vorm van lease is een vorm van huren. Het apparaat wordt geen eigendom van het bedrijf.

Neem contact op

HUUR

Het voordeel van een apparaat huren is dat de inkomsten en uitgaven gelijk blijven. Het maandtarief is lager en je werkt altijd met de nieuwste techniek. Na afloop van een huurperiode zijn er 3 mogelijkheden: je sluit een nieuw huurcontract af en huurt een nieuw apparaat, je koopt het apparaat, of je stopt en levert het apparaat weer in. Net zoals bij het kopen en het financial leasen van een apparaat wordt er een kredietcheck gedaan.

Neem contact op