80.000 professionals gebruiken LPG®
Al sinds 1986 wereldwijd marktleider
3 indicaties tegelijk behandelen
100% natuurlijke celstimulatie

Maak de volgende stap als Beautyprofessional

Als behandelaar wil je jouw cliënten het beste resultaat geven, tijdefficiënt werken, je eigen lijf ontlasten én je omzet maximaliseren. Een LPG® endermologie-apparaat helpt je dit te bereiken.

 1. Je behaalt betere resultaten
  Met een LPG-apparaat werk je tot de diepste bindweefsellagen (inclusief spieren). De behandeling verbetert het bindweefsel op een 100% natuurlijke manier. De endermologietechniek is non-invasief en bestaat uit mechanische stimulatie van de huid om het celmetabolisme natuurlijk te reactiveren. Het is niet-agressief, zonder bijwerkingen en downtime.
 2. Je omzet stijgt omdat je sneller werkt
  30 minuten LPG’en staat gelijk aan 45 minuten manueel behandelen (Piller study). Je hebt dus tijd om meer cliënten per dag te ontvangen voor een behandeling. Dit zorgt voor extra omzet, elke werkdag opnieuw.
 3. Je ontziet je eigen lichaam
  Een bindweefselmassage met LPG® is minder intensief voor je lichaam, handen en polsen. Je komt eenvoudig bij de dieper gelegen bindweefsellagen zónder dat het pijnlijk is voor de cliënt. En ook fijn: je biedt altijd een consistente behandeling van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ongeacht wie de behandelaar ook is.
 4. Je bereikt een nieuw segment loyale cliënten
  De high-end LPG-behandelingen zorgen het hele jaar door voor continuïteit in jouw agenda. Je trekt nieuwe klanten aan die regelmatig investeren in beautybehandelingen en dit levert jou een consistente omzet op.
 5. Je lift mee op de marketing die wordt gemaakt voor LPG-behandelingen
  LPG® werkt samen met influencers, heeft een groot bereik op sociale media (196.000 volgers op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn) en verzorgt merchandising tools voor jouw instituut. Ook ben jij vindbaar op de Storelocator pagina van LPG® (375.000 zoekopdrachten per jaar) en op ikhuidvanje.nl (30.000 bezoekers per jaar).

Behandelingen met LPG-endermologie®

LPG® biedt een 100% natuurlijk alternatief voor de methodes die op de markt zijn. Een LPG® endermologiebehandeling activeert slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid met mechanische stimulatie. Hierdoor gaat het lichaam zélf de strijd aan tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, et cetera).

Een behandeling is niet-agressief, non-invasief en zonder bijwerkingen. LPG-behandelingen zijn veilig en er is geen downtime. Het geheim is de revolutionaire behandelkop met rol- en klopcombinatie waarmee je 3 weefsellagen tegelijk kan behandelen.

De gepatenteerde endermologietechniek® uit Frankrijk bevordert gelijktijdig de doorbloeding, stimuleert de afvoer van vocht en activeert de lichaamseigen aanmaak van o.a. endogeen collageen, elastine en hyaluronzuur.

Voor welke behandelingen wil jij een endermologie-apparaat gaan gebruiken?

Behandelingen gezicht

 • Rimpels opvullen
 • Onderkin verminderen
 • Anti-aging en verstevigen van de huid
 • Donkere kringen en wallen verminderen
 • Contouring
 • Instant glow
 • Stimulatie doorbloeding

Behandelingen lichaam

 • Cellulite egaliseren
 • Plaatselijk resistent vet verbranden
 • Huidversteviging
 • Bodycontouring
 • Draineren
 • Stimuleren van doorbloeding
 • Ontspanning
 • Voor en na cryolipolyse

Deze LPG-apparaten raden we aan voor beautyprofessionals

Wereldwijd gebruiken ruim 80.000 professionals in 110 landen de endermologie-apparatuur van LPG®. Als enige leverancier van LPG-apparaten in Nederland biedt Partner in Aesthetics drie endermologie-apparaten voor beautyprofessionals. En omdat onze huid een heel ecosysteem is, bieden we ook cosmetica en voedingssupplementen aan voor een nog beter resultaat.

 

Cellu M6 Alliance®

Het paradepaardje van LPG®, omdat je tot 3 weefsellagen tegelijk behandelt. Je cliënt hoeft niet meer te kiezen tussen huidverstrakking, cellulite egaliseren of vetten verbranden. Een behandeling met de Cellu M6 Alliance® zorgt gelijktijdig voor contouring en anti-aging. Je kan zelfs kiezen uit 80 voorgeprogrammeerde en vrije behandelprogramma’s voor optimaal resultaat bij het behandelen van het lichaam en gezicht.

Lees meer over de Cellu M6 Alliance®

Mobilift M6®

Hét revolutionaire LPG® endermologie-apparaat voor gezichtsbehandelingen. Klein, compact en met topresultaten. De Ergolift-behandelkop met gepatenteerde Motorized Pulsating Flaps (MPF) zorgt voor dubbele stimulatie: horizontaal en verticaal. De Mobilift M6® is uniek, omdat dit het enige apparaat is dat fibroblasten stimuleert in de kern van de dermis. Dit verhoogt sterk de aanmaak van endogeen collageen, elastine en hyaluronzuur.

Lees meer over de Mobilift M6®

Huber 360 Evolution

Bied cliënten een revolutionaire manier om het hele lichaam te trainen. De intelligente training is gebaseerd op alle fundamenten van beweging: dynamische spierkracht, flexibiliteit & mobiliteit, en houding & balans.

Lees meer over de Huber 360 Evolution

Foto’s voor en na een kuur met de nieuwste LPG-apparatuur

We laten je graag zien welke resultaten je per indicatie kunt verwachten met de endermologie-apparaten Cellu M6 Alliance® en Mobilift M6®.

VOOR

NA

Plaatselijk vet verbranden (benen, armen, buik, taille, dijen, etc.)

De LPG Cellu M6 Alliance® stimuleert lichaamseigen adipocyten om vet te verbranden. Ook de vetten die resistent zijn tegen diëten en sporten worden opnieuw geactiveerd (+70%). Tegelijkertijd wordt de huid steviger en veerkrachtiger door de mechanische vibraties en behandelkop met rol- én klepcombinatie.

VOOR

NA

Cellulite egaliseren

Met de Cellu M6 Alliance® pak je de cellulite aan op celniveau. Een endermologiebehandeling versoepelt het verkleefde vetweefsel, rekt de septa op (bindweefseltussenschotjes) en stimuleert de vetverbranding. Ook de doorbloeding verbetert waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. Het resultaat: de spanning op de huid neemt af en wordt daardoor gladgestreken.

VOOR

NA

Huidversteviging & anti-aging

De Ergolift-behandelkop van de Cellu M6 Alliance® en Mobilift M6® stimuleert de fibroblasten met pijnloze microklopbewegingen. Dit stimuleert op 100% natuurlijke wijze de productie van huideigen collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%). Het resultaat is een langdurig liftend effect.

VOOR

NA

Rimpels opvullen

Een behandeling met de Ergolift-behandelkop van Cellu M6 Alliance® en Mobilift M6® geeft de huid meer volume door de aanmaak van collageen en natuurlijk hyaluronzuur (+80%). Daarnaast maakt de synthese van elastine (+46%) de huid elastischer, waardoor het beter gewapend is tegen (expressie)rimpels.

VOOR

NA

Huidverbetering & zuurstofbehandeling

De Ergolift-behandelkop van de Mobilft M6® en Cellu M6 Alliance® exfoliëert de huid van het gezicht en hals zacht en pijnloos. De snelle microklopbewegingen voeren zuurstof naar de weefsels en activeert de microcirculatie. De endermologiebehandeling zorgt voor een egale teint en geeft de huid meer glans en stevigheid.

VOOR

NA

Donkere kringen en wallen

Met de kleine Ergolift-behandelkop van de LPG® endermologie-apparaten kun je heel dicht onder en boven de ogen werken. De subtiele microklopbewegingen stimuleren de circulatie waardoor donkere kringen en wallen minder zichtbaar zijn.

VOOR

NA

Onderkin weghalen en contouring

Een endermologiebehandeling stimuleert de afvoer van lokale vetten. En dankzij de verschillende programma’s verstevig je tegelijkertijd de huid en contouren van het gezicht.

VOOR

NA

Lymfedrainage

Een endermologiebehandeling stimuleert de afvoer van lokale vetten. En dankzij de verschillende programma’s verstevig je tegelijkertijd de huid en contouren van het gezicht.

Wat brengt een LPG® endermologie-apparaat op?

Het leasen of kopen van een endermologie-apparaat is een investering. Met een rekenvoorbeeld kun jij beter inschatten of het een goede investering is voor jouw bedrijf. De leaseprijs ligt rond de €800 per maand, afhankelijk van je wensen en behandelkoppen.

Hoeveel klanten voor LPG-behandelingen denk jij te krijgen per maand?

Bij een rondvraag bij salons blijkt dat zij LPG-behandelingen geven aan bestaande én nieuwe cliënten. Gemiddeld neemt een cliënt 25 sessies af. Bij een behandelprijs van €60 per sessie draai je een omzet van €1.500 per cliënt. En dit is nog exclusief de ongeveer 10% omzet op bijbehorende huidproducten.

Te verwachten omzet per maand

Nieuwe cliënten per maand Gemiddelde omzet
per cliënt
Omzet per maand Omzet per jaar
2 €1.500 €3.000 €36.000
3 €1.500 €4.500 €54.000
4 €1.500 €6.000 €72.000
6 €1.500 €9.000 €108.000

Wil jij meer weten over het kopen of leasen van een LPG® endermologie-apparaat?

Ja, mail mij de brochure met LPG-apparaten

Of vraag een gratis demo aan

 

“LPG zorgt voor een gezonde marge en constante afsprakenflow in de agenda”

‘LPG endermologie heeft Body behandelingen echt op de kaart gezet en is bij ons niet meer weg te denken in het behandelmenu. Het zorgt voor een prettige en gezonde marge en een constante afsprakenflow in de agenda. Ook klanten die al een kuur hebben afgerond komen terug voor een tweede kuur of voor onderhoud. Verder zorgt LPG voor meer consistentie in de behandelingen t.o.v. manuele bindweefselmassages, dit is met name voor mensen met een druk bezette agenda erg prettig.’

– Marie-José Putman / Eigenaar

Endermologie transformeert de huid op een 100% natuurlijke manier

Kies je voor LPG®? Dan kies je voor continue innovatie en baanbrekende technologie. De gepatenteerde endermologietechniek® zorgt voor optimale resultaten. Een behandeling is 100% natuurlijk, non-invasief en non-agressief. Ideaal voor beautybehandelingen omdat de huid met respect behandeld wordt. LPG-behandelingen brengen geen schade aan het bindweefsel en maken géén schade aan de huid: een behandeling is veilig, pijnvrij en er is geen downtime.

Maak een afspraak voor een demo

Wil jij werken met de revolutionaire behandelkop met rol- én klepcombinatie van de Cellu M6 Alliance® of de Mobilift M6®? Dan trek je een high-end en nieuwe doelgroep aan én heb je tijd voor meer cliënten per dag. Plan dan een vrijblijvende afspraak in voor persoonlijk advies en een demonstratie van de LPG® endermologie-apparaten.

Ja, ik wil een afspraak plannen

LPG doet sinds 1986 wetenschappelijk onderzoek naar mechanische bindweefselstimulatie

De techniek van LPG® is onderdeel van een grootschalig wetenschappelijk onderzoeksprogramma met o.a. klinische onderzoeken en experimenten. Hierin wordt objectief vastgesteld welk effect mechanische bindweefselstimulatie heeft op het lichaam. Zowel vanuit medisch als esthetisch oogpunt.

FDA-approval als eerste merk ter wereld

Er zijn ondertussen 145 studies uitgevoerd en 32 gepubliceerd door PubMed. In 1998 ontving LPG Systems® als eerste ter wereld een FDA-approval voor cellulite, omvangverlies en drainage van het lymfesysteem.

LPG® werkt met een team van wetenschappers

Sinds 1999 heeft LPG Systems® een wetenschappelijk comité: International Scientific Committee of Research (CoSIRe). Hierin zit een scala aan gerenommeerde experts en artsen uit de gezondheids-, schoonheids- en welzijnsindustrieën. Het team is veelzijdig, net als ons lichaam. In het comité werken onder andere chirurgen, cosmetisch artsen, dermatologen, flebologen, wetenschappers en behandelaars samen om tot de best mogelijke endermologiebehandeling te komen.

Aantoonbaar effect voor gezicht en lichaam

De missie van het CoSIRe is om zoveel mogelijk objectieve gegevens te verzamelen (echografie van zacht weefsel en NMR-analyse, Laser Doppler-analyse van microcirculatie, microlymfografie, adipocyt-functionerende microdialyse en DNA-chipanalyse, fibroblastanalyse, enz.) om de efficiëntie van LPG’s technieken te bewijzen. En dat deden ze: het positieve effect van een endermologiekuur met de Cellu M6 Alliance® en Mobilift M6® is aangetoond.

Wetenschappelijke onderzoeken naar effectiviteit endermologie®

Download de onderzoeken naar LGP endermologietechnologie®