Marktleider in mechanische bindweefselstimulatie
Mobiliseer eenvoudig diep weefsel
Altijd een consistente behandeling
Wetenschappelijk aangetoond effect in 145 studies

Hoe kan LPG® jou als huidtherapeut helpen?

Als huidtherapeut help je jouw cliënten met pijn en beperkingen, zodat ze letterlijk beter in hun vel zitten. Een LPG endermologie-apparaat helpt je met het geven van vakkundige, pijnloze behandelingen met een consistent resultaat. Gebruik het LPG-apparaat onder andere bij het behandelen van littekens, lipoedeem, lymfoedeem, brandwonden, oncologische nazorg en herstelzorg na een (cosmetische) operatie.

Als behandelaar wil je cliënten het beste resultaat geven, tijdefficiënt werken, je eigen lijf ontlasten én je omzet maximaliseren. Een LPG® endermologie-apparaat helpt je dit te bereiken.

 1. Betere resultaten in minder tijd
  Met 30 minuten LPG’en behaal je betere resultaten dan in 45 minuten manueel behandelen (Piller study). Je bespaart tijd, waardoor je dagelijks meer cliënten kan ontvangen. Dit boost de omzet van je bedrijf.
 2. Altijd een consistente behandeling
  Werken er meerdere behandelaars bij jouw bedrijf? Dan wil je een cliënt het liefst altijd bij dezelfde behandelaar inplannen, maar dat lukt niet altijd. Met een LPG-behandeling bied je de cliënt tóch altijd hetzelfde behandelcomfort en dezelfde resultaten.
 3. Je ontlast je polsen en handen
  Manueel de diepte in werken is veeleisend voor je lichaam. Met een LPG-apparaat ontlast je je lijf én behandel je cliënten met indicaties zoals fibrose en littekens effectiever en pijnloos. Dat maakt de behandeling prettiger voor jullie allebei.
 4. LPG-behandelingen zijn non-invasief voor de huid
  Een behandeling is pijnloos en maakt géén schade aan het weefsel. De endermologietechniek® stimuleert het zelfhelend vermogen van het weefsel op een natuurlijke manier. De cliënten zien snel resultaat van de behandelingen en er is geen down-time.
 5. Medische en cosmetische behandelingen met één apparaat
  Met hetzelfde LPG-apparaat kun je uitbehandelde cliënten ook cosmetische behandelingen aanbieden. Draai meer omzet door het verkopen van kuren voor onder andere plaatselijk vet verbranden, huidversteviging, cellulite egaliseren en rimpels verminderen.

Deze indicaties behandel je met een LPG-apparaat

De endermologie-apparaten van LPG® worden standaard geleverd met 80 voorgeprogrammeerde én vrije behandelprotocollen. Hiermee kies je een medische of cosmetische behandeling die aansluit bij de huidproblemen van je cliënt.

Voor welke huidbehandelingen wil jij een endermologie-apparaat gaan gebruiken?

Behandelingen gezicht

 • Littekens behandelen
 • Brandwonden behandelen
 • Lipoedeem behandelen
 • Lymfoedeem behandelen
 • Mechanische lymfedrainage

Behandelingen lichaam

 • Oncologische nazorg
 • Verlichting van pijnklachten
 • Lipolyse bevorderen
 • Cosmetische behandelingen
 • Herstel bevorderen na een (cosmetische) ingreep
 • En meer…

Deze LPG-apparaten raden we aan voor huidtherapeuten

Wereldwijd gebruiken ruim 80.000 professionals in 110 landen de endermologie-apparatuur van LPG®. Partner in Aesthetics is de enige leverancier in Nederland die de LPG-apparaten levert aan huidtherapeuten.

Cellu M6 Alliance®

Het paradepaardje van LPG®, omdat je tot 3 weefsellagen tegelijk behandelt. Je cliënt hoeft niet meer te kiezen tussen huidverstrakking, cellulite egaliseren of vetten verbranden. Een behandeling met de Cellu M6 Alliance® zorgt gelijktijdig voor contouring en anti-aging. Je kan zelfs kiezen uit 80 voorgeprogrammeerde en vrije behandelprogramma’s voor optimaal resultaat bij het behandelen van het lichaam en gezicht.

Lees meer over de Cellu M6 Alliance®

Mobilift M6®

Hét revolutionaire LPG® endermologie-apparaat voor gezichtsbehandelingen. Klein, compact en met topresultaten. De Ergolift-behandelkop met gepatenteerde Motorized Pulsating Flaps (MPF) zorgt voor dubbele stimulatie: horizontaal en verticaal. De Mobilift M6® is uniek, omdat dit het enige apparaat is dat fibroblasten stimuleert in de kern van de dermis. Dit verhoogt sterk de aanmaak van endogeen collageen, elastine en hyaluronzuur.

Lees meer over de Mobilift M6®

Huber 360 Evolution

Bied cliënten een revolutionaire manier om het hele lichaam te trainen. De intelligente training is gebaseerd op alle fundamenten van beweging: dynamische spierkracht, flexibiliteit & mobiliteit, en houding & balans.

Lees meer over de Huber 360 Evolution

Foto’s voor en na van een endermologiekuur

We laten je graag zien welke resultaten je per indicatie kunt verwachten met de LPG® endermologie-apparaten Cellu M6 Alliance® en Mobilift M6®.

VOOR

NA

Lipoedeem

Met de LPG endermologietechniek® bereik je alle lagen in het bindweefsel. Zelfs extreem pijnlijk weefsel behandel je pijnvrij met de vibrerende behandelkop. Lymfevocht wordt effectief afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Ook fibrose kan goed worden gemobiliseerd met het LPG-apparaat, terwijl dit vaak lastig is om manueel te doen. Een lipoedeem-behandeling biedt ook verlichting van de pijn voor je cliënt door de multifunctionele werking van de endermologietechniek®.

VOOR

NA

Lymfoedeem

Met de Cellu M6 Alliance® of Mobilift M6® behaal je in een kortere behandeltijd betere resultaten dan met manuele lymfedrainage (MLD). Het endermologie-apparaat stimuleert de bloedcirculatie en lymfecirculatie op een pijnloze manier. Je cliënt heeft na een kuur minder pijn, vocht en beperkingen.

Littekens en brandwonden

Het is veilig en pijnloos om littekens en brandwonden te behandelen met de LPG endermologietechniek®. Het heeft een ontstekingsremmend effect op weefsel omdat het de bloedtoevoer en circulatie verbetert (onderzoek). Bovendien behandelt en voorkomt een LPG-behandeling fibrose omdat het de aanmaak stimuleert van lichaamseigen collageen en elastine (onderzoek). Dit zorgt voor beter herstel van de huid en een soepeler litteken.

VOOR

NA

Oncologische nazorg

Dankzij endermologietechniek® kunnen de gevolgen van ingrijpende operaties worden verzacht. Tijdens een kuur worden onder andere ontstekingen in het weefsel, fibrose, littekenvorming en schade aan de lymfeklieren (secundaire lymfoedeem) behandeld. Met de verschillende behandelprogramma’s stimuleer je ook de doorbloeding en activeer je de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor nemen pijnlijke symptomen af en zorg je voor meer flexibiliteit en mobiliteit in de huid.

Behandelingen voor en na een (cosmetische) ingreep

Met een endermologiekuur bevorder je een voorspoedige genezing na de (cosmetische) operatie. Vooraf breng je de huid in goede conditie door het verbeteren van de doorbloeding, vochtafvoer en toename in elasticiteit. De LPG-behandelingen na de operatie leiden tot minder fibrose, minder pijn en een optimaler litteken door de aanmaak van collageen en elastine.

VOOR

NA

Mechanische lymfedrainage

De behandelprogramma’s voor mechanische lymfedrainage verbeteren de bloedcirculatie (x4 – zie onderzoek) en de lymfecirculatie (x3, zie onderzoek). De behandeling is pijnloos en zorgt sneller voor resultaten dan manuele lymfedrainage (MLD).

VOOR

NA

Cosmetische behandelingen als extra dienst

Is je cliënt uitbehandeld? Met hetzelfde LPG® endermologie-apparaat kun je ze óók cosmetische behandelingen aanbieden. Denk aan het verbranden van plaatselijk resistent vet, rimpels verminderen, huidverbetering, contouring of een zuurstofbehandeling. Kies eenvoudig uit de 80 voorgeprogrammeerde en vrije behandelprotocollen.

Wat kost een LPG® endermologie-apparaat?

Het leasen of kopen van een LPG-apparaat is een investering. Daarom laten we met een rekenvoorbeeld zien of het een goede investering is voor jouw bedrijf. De leaseprijs ligt rond de €800 per maand, afhankelijk van je wensen en (extra) behandelkoppen.

Een rekensom: LPG-behandelingen zorgen voor een stabiele goede omzet

Uit onderzoek blijkt dat huidtherapeuten gemiddeld 25 LPG-behandelingen geven per cliënt. Bij een prijs per sessie van €60 maak je dus een omzet van €1.500 per cliënt. Verkoop je dus 1 kuur per maand? Dan heb je de leaseprijs al ruim terugverdiend! Bovendien kun ook nog zo’n 10% omzet halen uit de verkoop van bijpassende huidproducten.

Te verwachten omzet per maand

Nieuwe cliënten per maand Gemiddelde omzet
per cliënt
Omzet per maand Omzet per jaar
2 €1.500 €3.000 €36.000
3 €1.500 €4.500 €54.000
4 €1.500 €6.000 €72.000
6 €1.500 €9.000 €108.000

Wil jij meer weten over het leasen of kopen van een LPG endermologie-apparaat?

Ja, mail me de brochure

Of vraag een gratis demo aan

 

“Hij voelt prettiger, geeft eerder resultaat en werkt voor ons als therapeut minder belastend”

‘Al vanaf mijn stage kwam ik met de LPG in aanraking. Ik werd destijds zo gemotiveerd om er ook een aan te schaffen. In 2006 opende ik mijn eigen praktijk en heb toen via een collega een LPG Keymodule overgenomen. Deze was onmisbaar uit onze praktijk, vooral voor de medische patiënten met lipoedeem, littekens, bestraald weefsel, borstoedeem etc. Na een aantal jaar was er toch vernieuwing nodig, maar nu ook met interesse naar huidverstrakking omdat dit aansloot bij onze visie: natuurlijk mooi. De vraag hiernaar groeide enorm en in 2020 hebben we de stap genomen naar de nieuwste LPG Alliance. We hebben nu naast de LPG Integral ook de LPG Alliance, wat een mooi verbeterde techniek! Hij voelt prettiger, geeft eerder resultaat en werkt voor ons als therapeut minder belastend. Zwangerschapsbuikjes die er niet afgesport kunnen worden, putjes in je benen. Maar zeker ook het gelaat, de echte verslapping kun je zo mooi boosten op een natuurlijke wijze. Het stimuleert het collageen en elastine in de diepe lagen. Ze sluiten aan bij onze huidverbeteringskuren, welke geschikt zijn voor de oppervlakte rimpels en bijvoorbeeld pigmenten of poriën. Ik ben fan van LPG Endermologie!’

– Joy van Oosterbos – van der Eerden / Huid- en Oedeemtherapeute Huidpunt Roosendaal

Endermologie transformeert de huid op een 100% natuurlijke manier

Kies je voor LPG®? Dan kies je voor continue innovatie en baanbrekende technologie. De gepatenteerde endermologietechniek® zorgt voor optimale resultaten. Een behandeling is 100% natuurlijk, non-invasief en non-agressief. Ideaal voor beautybehandelingen omdat de huid met respect behandeld wordt. LPG-behandelingen brengen geen schade aan het bindweefsel en maken géén schade aan de huid: een behandeling is veilig, pijnvrij en er is geen downtime.

Maak een afspraak voor een demo

Wil jij betere resultaten behalen in minder tijd? En dus meer cliënten per dag helpen? Plan dan een vrijblijvende afspraak in voor persoonlijk advies en een demonstratie van de LPG endermologie-apparaten. Dan ontdek je snel wat het voor jouw werk als huidtherapeut kan betekenen.

Ja, ik wil een afspraak plannen

LPG doet sinds 1986 wetenschappelijk onderzoek naar mechanische bindweefselstimulatie

De techniek van LPG® is onderdeel van een grootschalig wetenschappelijk onderzoeksprogramma met o.a. klinische onderzoeken en experimenten. Hierin wordt objectief vastgesteld welk effect mechanische bindweefselstimulatie heeft op het lichaam. Zowel vanuit medisch als esthetisch oogpunt.

FDA-approval als eerste merk ter wereld

Er zijn ondertussen 145 studies uitgevoerd en 32 gepubliceerd door PubMed. In 1998 ontving LPG Systems® als eerste ter wereld een FDA-approval voor cellulite, omvangverlies en drainage van het lymfesysteem.

LPG® werkt met een team van wetenschappers

Sinds 1999 heeft LPG Systems® een wetenschappelijk comité: International Scientific Committee of Research (CoSIRe). Hierin zit een scala aan gerenommeerde experts en artsen uit de gezondheids-, schoonheids- en welzijnsindustrieën. Het team is veelzijdig, net als ons lichaam. In het comité werken onder andere chirurgen, cosmetisch artsen, dermatologen, flebologen, wetenschappers en behandelaars samen om tot de best mogelijke endermologiebehandeling te komen.

Aantoonbaar effect voor gezicht en lichaam

De missie van het CoSIRe is om zoveel mogelijk objectieve gegevens te verzamelen (echografie van zacht weefsel en NMR-analyse, Laser Doppler-analyse van microcirculatie, microlymfografie, adipocyt-functionerende microdialyse en DNA-chipanalyse, fibroblastanalyse, enz.) om de efficiëntie van LPG’s technieken te bewijzen. En dat deden ze: het positieve effect van een endermologiekuur met de Cellu M6 Alliance® en Mobilift M6® is aangetoond.

Wetenschappelijke onderzoeken naar effectiviteit endermologie®

Download de onderzoeken naar LGP endermologietechnologie®