Onze producten:

LPG Endermologie apparatuur

LPG is ruim 30 jaar op de markt voor de fysiotherapeuten, huidtherapeuten, cosmetische artsen en de schoonheidsspecialiste.

 

Dat maakt dat naast de laatste generatie LPG, de CelluM6 Alliance, er breed aanbod is van behandelingen met een grote diversiteit aan apparatuur.

 

De nieuwste generatie, de Alliance, onderscheidt zich op diverse vlakken:

 

– Biedt uiterst precieze instellingen dankzij de geïntegreerde Alliance Skin Indentity (ASI) sensor voor een gepersonaliseerde en effectieve behandeling die perfect is aangepast aan alle soorten weefselkwaliteit.
– Een touchscreen interface voor een snelle start en een oneindige mogelijkheid om direct op maat gemaakte protocollen te maken voor uw client.
– Tablet geconnect met de Alliance, voor gepersonaliseerde behandeltrajecten (de tablet wordt standaard geleverd bij de Alliance).
– Met de nieuwe kop makkelijke toepasbare behandelmethode.
– Professionele behandelanalyse in een handomdraai.
– Behandelingen tot 2 x zo effectief van eerdere apparatuur van LPG.

 

Bent u nieuwsgierig wat LPG kan bieden voor u in de praktijk of instituut? Neem dan contact met ons op voor een deskundig advies.

 

LPG heeft 30 jaar expertise van de huid op alle weefselniveau’s.

 

De experts van LPG hebben in aansluiting op de behandelingen met de LPG apparatuur uitstekende en doelgerichte cosmetische formules ontwikkeld, zonder parabenen en zonder phenoxyethanol, voor optimalisatie naast de LPG behandelingen van lichaam en gezicht.

 

Een doelgerichte en deskundige huidverzorgingslijn, de ideale aanvulling op uw endermologie® behandeling voor een programma op maat!
– Innoverende formules met een zeer hoge concentratie van actieve
bestanddelen voor een maximaal resultaat.
– Een 7-tal exclusieve lichaamsproducten en een compacte lijn voor anti-aging
producten bieden een aanvulling bij iedere behandeling en maken iedere LPG
behandeling compleet.

 

Wetenschappelijk aangetoonde resultaten maken dat in een kuur versnelde resultaten behaald worden.

 

LPG; MARKTLEIDER OP HET GEBIED VAN CELLULITE EN ANTI-AGING MET DE CELLU M6 LPG ENDERMOLOGIE Skincare; de ideale partner tijdens de Endermologiebehandeling en voor thuisgebruik.