Je spreekt van zware benen of etalage benen wanneer het gevoel oncomfortabel en uitgeput is en wanneer enkels ongewoon gezwollen zijn. Dit gevoel neemt toe terwijl de dag verstrijkt, in het bijzonder wanneer we staan zonder te lopen of bewegen.

Tussen de 25% en 50% van de Europese volwassene en tot 80% in hoge risico subgroepen klagen over zware benen, met of zonder chronische veneuze insufficiëntie.

2 OP DE 3 MENSEN OMSCHRIJVEN DE VOLGENDE SYMPTOMEN:


37.4% EEN GEZWOLLEN GEVOEL

40.9% PIJN

48.9% ZWARE BENEN

WIST JE DAT?

Chronische veneuze insufficiëntie van de onderste ledematen is wereldwijd één van de meest voorkomende ziektes in industriële landen. Toch worden zijn zware benen vaak geminimaliseerd, 61% van de mensen die lijden aan een veneuze aandoening weten simpelweg niet dat ze eraan lijden (vaak wordt het gewijd aan vermoeide benen). Dagelijkse ondersteuning en hulp van een professional kan significant de conditie verbeteren en verdere complicaties vermijden.

MET DE CELLU M6 ALLIANCE® JE ZO LICHT ALS EEN VEERTJE VOELEN!

OM ZWARE PIJNLIJKE BENEN TEGEN TE GAAN IS GEEN WONDER OPLOSSING NODIG MAAR EEN FATAAL WAPEN: CELLU M6 ALLIANCE® VAN LPG® VOOR EEN EFFECTIEVE EN AANGENAME BEHANDELING.

Cellu M6 Alliance® richt zich op het probleem door de eliminerende lichaamsfuncties te reactiveren en door de circulatie te stimuleren. De symptomen van vochtretentie nemen af waardoor je je zo licht al een veertje voelt en het verloren welzijn hersteld wordt.

HOE WERKT HET?

De nieuwe gepatenteerde LPG® behandelkop combineert een gemotoriseerde roller en klep met sequentiële aanzuiging om weefsel in de diepte te mobiliseren. Deze multidimensionale stimulatie reactiveert direct verschillende fysiologische mechanismen.

EN DE WETENSCHAP IS ER OM DIT TE ONDERSTEUNEN

Door de huid met de gepatenteerde Alliance® behandelkop te stimuleren reactiveert endermologie® de veneuze (x4) en lymfatische (x3) circulatie op een natuurlijke en pijnloze manier en zorgt voor snellere resultaten dan met manuele lymfedrainage. Deze behandeling verlicht veneuze congestie om versoepeling te herstellen en een directe en langdurige verlichting te geven.

“Als vasculair arts zet ik elke dag endermologie® in om veneus- of lymfoedeem aan de onderste ledematen te behandelen. Ik heb meer dan 20 jaar verbetering van veneus oedeem geobserveerd en het behoudt van soepelheid van de dermis en subcutis in het geval van lymfoedeem. Endermologie® is een geweldige toevoeging aan compressietherapie en bij de behandeling van dieper gelegen spataderen. De huidstructuur verbetert en verhard weefsel wordt weer soepel.’’

DR PHILIPPE BLANCHEMAISON / Vasculair medisch specialist

OPTIMALISEER RESULTATEN MET ENDERMOLOGIE® COSMETICS LIGHT LEGS MIST

Deze skincare combineert Arnica, Cypress en solomon’s seal, drie plantaardige ingrediënten die een synergetische werking hebben om oppervlakkige circulatie te boosten en de veneuze wanden te versterken waardoor het gevoel van zware en vermoeide benen wordt verlicht. Het effect wordt versterkt met rood alg extract die kalmerend, ontsmettend en oppeppend werkt op de oppervlakkige circulatie.

Tips voor gebruik:
Spray op de huid van de enkels over de benen naar boven. Een handige toepassing om zo vaak als gewenst gedurende de hele dag te herhalen, zowel in de winter als zomer.

CELLU M6 ALLIANCE® EEN ‘IN FRANKRIJK GEPRODUCEERDE’ STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE

De gepatenteerde Alliance® behandelkop combineert een gemotoriseerde klep én rol met een sequentiële aanzuiging die samenwerken voor diepe weefselmobilisatie. De ‘’Alliance’’ creëert een multidimensionale stimulatie die verschillende fysiologische mechanismen tegelijk boost. Een echte workout voor de huid en vetweefsel waarbij de huid wordt verzacht en verklevingen worden versoepeld. Tegelijkertijd helpt het om vetten vrij te laten en activeert het veneuze en lymfatische circulatie. De Alliance Skin Identity sensor past de stimulatie precies aan elk individueel huidtype: de intensiteit van de behandeling is geoptimaliseerd en de huid wordt nog steeds gerespecteerd.

WIST JE DAT?

LPG® meer dan 33 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en produceren van geavanceerde en gepatenteerde technologie, en wereldwijd op de markt heeft gebracht voor de medische, paramedische, esthetische en sport branche. Ondersteund door vele wetenschappelijke onderzoeken die gevalideerd zijn door toegewijde leidende onafhankelijke experts op ieders vakgebied. De voordelen van mechanische stimulatie zijn nauw geobserveerd op het gehele menselijk lichaam. In de loop der jaren heeft LPG® zich weten te ontwikkelen tot wereldwijd marktleider van mechanische stimulatie en een eigen naam gekregen dankzij de geavanceerde progressie van haar technologieën. LPG® heeft een hoofdrol gekregen in de gezondheidszorg (behandeling van littekens, oedeem, fibrose, lymfedrainage, oncologische nazorg etc.) en in de esthetische markt (gezicht en lichaam anti-aging en afslankbehandelingen).