In deze aflevering spreken we met Yvette Roumen van Huid & Vitaal.

Wat Yvette zo bijzonder maakt is dat ze zowel huid- als fysiotherapeut is met de specialisatie oncologie. Met jarenlange ervaring en kennis doet ze er samen met haar team alles aan om de beste zorg voor de oncologie patiënt aan te bieden.

Yvette vindt het onacceptabel dat mensen met klachten blijven rondlopen of blijven wachten op herstel na een ingreep. Door persoonlijke begeleiding, het nauw samenwerken met verschillende disciplines en een paar simpele tips & trucs zouden patiënten na een ingreep binnen 4 weken weer redelijk normaal iets kunnen doen.

Yvette is gefascineerd door fascietherapie en legt de relatie tot mogelijke klachten na verschillende ingrepen en therapieën uit. Ze vertelt waarom en welke behandeltechnieken ze inzet.

Ook deelt Yvette hoe ze endermologie inzet voor huid- en fysiotherapie en wat LPG haar gebracht heeft.

Een mooi gesprek met Yvette die als huid- en fysiotherapeut vol passie klaarstaat om mensen met en na kanker zo snel mogelijk de kwaliteit van hun leven terug te geven.

Wil je weten wat Yvette en haar team voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op hun website: https://www.huidvitaal.nl/

Wil je meer weten over de onderzoeken naar LPG endermologie? Check alle 145 wetenschappelijke studies en onderzoeken op: https://www.lpgmedical.com/nl/

We wensen je weer veel luisterplezier!