LPG Cosmetiques & Nutricosmetics

“In tegenstelling tot veel technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie® behandelingen aan, een 100% natuurlijke oplossing om slapende huidcellen te reactiveren en de strijd aan te gaan tegen rimpels, een verslapte huid, hardnekkige vetophopingen, een sinaasappelhuid en meer. De hedendaagse trend naar natuurlijke producten zonder kunstmatige ingrediënten is volledig in lijn met de LPG®-visie rond natuurlijke en gezonde schoonheid.” – Lydie Hayek-Roque – LPG System

LPG® is een merk dat toegewijd is aan een holistisch concept over beauty. De cosmetica & nutricosmetics liggen perfect in lijn liggen met de al meer dan 36 jaar lange filosofie van het merk: verantwoorde en verfijnde schoonheid.

Wat maakt het merk LPG® zo uniek?

De synergie tussen STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE en nieuwe HIGH TECH HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN voor het ACTIVEREN – STIMULEREN – BEHOUDEN van onze belangrijkste lichaamscellen.

Dankzij een global in & out concept

Deze visie rond schoonheid is een geïntegreerd onderdeel van het DNA van het merk op de grens tussen gezondheid, welzijn en esthetiek. Bij LPG® wordt schoonheid niet gezien als een combinatie van behandelingen, maar als een uitgebreid lifestyle-concept. Deze visie rond schoonheid is een geïntegreerd onderdeel van het DNA van het merk op de grens tussen gezondheid, welzijn en esthetiek. Bij LPG® wordt schoonheid niet gezien als een combinatie van behandelingen, maar als een uitgebreid lifestyle-concept.

Wil je weten over de mogelijkheden over LPG Cosmetiques & Nutricosmetics voor bij jou in de salon? Klik hieronder voor een afspraak.

Afspraak maken

LPG® verbindt zich

LPG zet zich in voor verantwoorde en rationele schoonheid door de impact op het milieu te minimaliseren.

Ethische bronnen

Ingrediënten en verpakkingen zijn altijd afkomstig uit duurzame en vernieuwbare bronnen om zo de biodiversiteit te beschermen.

Eco-verantwoorde verpakking

Het nieuwe assortiment van LPG Cosmetica maakt deel uit van een bredere milieu- inspanning om onze planeet te beschermen. Het team van LPG heeft samengewerkt met leveranciers die expert zijn op het gebied van ecologische transformatie aangezien ze verlangen naar verpakking die de wens naar verandering weerspiegelt.

Simpeler gezegd deze verpakkingen worden in Frankrijk en Europa geproduceerd zonder dat daar plastic of onnodig karton bij komt kijken. De verpakkingsdozen zijn allemaal FSC-gelabeld en de filmcoating is 100% gerecycled en gemaakt van cellulose om het gebruik van vervuilende stoffen te vermijden.

De kracht van LPG®:

Complementariteit tussen in & out care producten en de Cellu M6 Alliance® technologie

Bij LPG® is er niet één soort schoonheid, maar zijn er net zoveel schoonheden als dat er verschillende lichamen zijn. De op maat gemaakte endermologie® behandelingen helpen vrouwen er mooi uit te zien op hun eigen unieke manier. Geen perfectie, maar het gevoel dat je oprecht jezelf bent ondanks oneffenheden. Dat maakt het beste van wat je hebt.
Endermologie® is de techniek die slapende cellulaire activiteit reactiveert door middel van 100% natuurlijke mechanische stimulatie die volume vermindert en rondingen in harmonie brengt op de plekken waar jij dat wilt.
Deze natuurlijke, effectieve en pijnloze behandelingen, mogelijk gemaakt door de technologie van de Cellu M6 Alliance®, zijn zeer gepersonaliseerd en doelgericht om vet te verminderen en bepaalde plekken glad te maken, te draineren en te verstevigen. De opnieuw geactiveerde cellen transformeren de huid van binnenuit.
Dagelijks gecombineerd met LPG® huidverzorging en nutricos- metics en de resultaten zijn vertienvoudigd.
Om de effectiviteit van de synergie tussen de Cellu M6 Alliance® technologie en de endermoslim Shaping lichaamsverzor- gingsproducten aan te tonen, is een onafhankelijk laboratorium aangewezen om in-vivo klinische studies uit te voeren met een panel van 20 personen. De resultaten worden in de loop van 2021 onthuld.

Zoals altijd blijft LPG® een visionair merk dat innovatie naar een hoger niveau tilt en nooit tevreden is met succes uit het verleden:

  • Nieuwste technologie
  • Meer dan 100 studies als bewijs
  • Een CoSIRe (International Scientific Research Committee)

dat constant op zoek is naar innovaties

80.000 INSTITUTEN WERELDWIJD WERKEN MET LPG.