Partner in lifestyle academy

De Partner in Lifestyle Academy is ontwikkeld om kennis op het gebied van levensstijl, voeding en de huid te delen. Kennis is macht! LPG® is bij uitstek dé nummer één in natuurlijke mechanische celstimulatie die duurzame resultaten biedt. Zonder de huidstructuur intern en invasief te veranderen. De techniek heeft zich in al die jaren bewezen en is wetenschappelijk onderbouwd. We zien mooie resultaten ….. maar is er een mogelijkheid om nog meer rendement te halen uit de techniek?

LPG® heeft het over het winnende trio -> voeding – beweging – behandeling.

Door meer aandacht te schenken aan je eigen rol en omgevingsfactoren (epigenitica) kun je nog betere resultaten behalen met de behandelingen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je de ideale klant naar je instituut krijgt? Hoe zorg je voor een optimale intake met de klant? Welke vragen stel je? Wat is essentieel om te weten van jouw klant? En waarom willen we dat weten? Hoe zorg je ervoor dat jij de beste LPG professional wordt?

Om de Huid Professional daarbij te helpen hebben we verschillende trainingen gepland met ieder een thema. I.v.m. met het COVID-19 virus organiseren we dit d.m.v. online webinars. Na aanmelden ontvang je van ons de link om in te loggen bij de online Zoom meeting.

Geen LPG partner? Stuur dan even een mailtje naar diane@partnerinaesthetics.nl