De Skin Professional Kennisavonden zijn informatief en bieden jou als huidprofessional de mogelijkheid om kennis te maken met de techniek van LPG® in relatie tot huidproblemen. Elke avond staat in het teken van een bepaald huidbeeld waarover verschillende specialisten hun expertise en ervaring delen. Daarnaast wordt gekeken hoe de endermologie® techniek bij dit huidbeeld toegepast kan worden.

De verschillende kennisavonden bieden de mogelijkheid om te onderzoeken of LPG® bij jouw instituut past. Waarom zou je dit dan niet combineren met het opdoen van extra kennis op je vakgebied? We laten daarom graag specialisten aan het woord die hun ervaring delen. Laat je inspireren, motiveren en verrassen!

Gratis webinar voor huidtherapeuten: Ben jij klaar voor een professionele evolutie?

24 NOVEMBER 2021

Tijd: 17:45 – 19:00 | Locatie: Online webinar


Voor alle huidtherapeuten die meer over LPG willen weten. Dus ben jij klaar om jouw praktijk te laten groeien? Of zit je te denken aan een cosmedische stap? Jouw patiënten huidverbetering bieden met duurzame resultaten. Met respect voor de huid op een aangename manier. Vaar mee op het succes van LPG® , al meer dan 35 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van 100% natuurlijke mechanische celstimulatie.
 
Aanvragen