Cosmetische body & face treatments

Voel je je helemaal lekker in je vel, of denk je dat jouw lichaam wel wat extra aandacht verdient? Misschien heb je last van cellulite, of ben je juist op zoek naar ondersteuning om af te slanken. Misschien wil je gewoon dat je huid sterker en strakker wordt. Met de Vibra-B kunnen we verschillende aspecten van bodycontouring en anti-aging aanpakken, in de ruimste zin van het woord.

Het doel van deze cosmetische behandeling is om de doorbloeding optimaal te stimuleren, hormonale disbalans te normaliseren en de fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine, weer in topconditie te brengen. Door het zelfhelende vermogen van ons lichaam te stimuleren, zul je merken dat je je weer fitter en vitaler voelt, terwijl je huid er nog beter uit gaat zien!

Welke resultaten geeft de Vibra-B behandeling?

Na de eerste behandeling kan je al resultaat ervaren. Voor esthetische doeleinden raden we over het algemeen 6 behandelingen voor het gezicht en 10 voor het lichaam aan. Het is echter belangrijk om te weten dat de resultaten van persoon tot persoon kunnen verschillen. Dit is mede afhankelijk van factoren zoals leeftijd en algemene fysieke en mentale conditie. Daarom adviseren we altijd een uitgebreide intake om een passend behandelplan op te stellen.

Hoe kan het lichaam verbeteren?

Ervaring heeft uitgewezen dat je met 10 Vibra-B behandelingen er een significant verschil voor-na verschil is. De Vibra B behandeling is pijnloos is en geeft geen schade aan de huid en het lichaam. De Vibra-B zorgt juist dat het lichaam in een betere conditie komt, het lichaam strakker wordt en de klant beter in ‘het vel gaat zitten’, letterlijk en figuurlijk.

De combinatie van werken op het lichaam en signalen afgeven aan de brein, maakt dat 30 minuten behandelen met de Vibra-B gelijk staat aan ruim 2 uur beweging. Beweging geeft het lichaam vitaliteit, ontspanning, doorbloeding etc.

Tijdens de behandeling ligt de klant ontspannen, krijgt deze een koptelefoon met heerlijke, speciale binaural muziek op en kan jouw klant zich wanen op een plek waar deze graag wilt zijn.

informatie aanvragen