Waarom een energetische behandeling bieden?

Je kent vast klanten met een situatie, kort of langdurig, dat ze minder balans in hun leven hebben dan wat ze zouden willen. Dat je weet dat rust en balans nodig is om weer ‘normaal’ te kunnen functioneren. En dat ze niet weten hoe ze dit voor zichzelf kunnen realiseren.

Bij een energetische behandeling is het doel om blokkades op te sporen die ontstaan zijn om wat voor reden dan ook. Dit kan stress, hormonaal, vanuit een ziektebehandeling zijn, er zijn vele redenen dat ons lichaam in disbalans komt. Het doel van de energetische behandeling is het wegnemen van de ontstane blokkades en het zelfhelende vermogen van ons lichaam te stimuleren, met als gevolg dat je je weer fitter, vitaler en energieker voelt.

Wat is een energetische blokkade?

Energetische blokkades zijn ‘knopen van energie’ en blokkeren de energiestroom in jouw systeem. Als je energie niet kan stromen op de juiste manier kunnen er diverse klachten ontstaan. Vaak ook vage klachten, niet te weerleggen waar deze vandaan komen en daardoor makkelijk te negeren. Hoe vaak denk je niet achteraf, ah, dat waren de signalen? Als ik eerder onder ogen had gezien dan had ik eerder stappen kunnen ondernemen om diagnoses als bv een burn-out of overspannen situatie voor te blijven.

Hoe herken je energetische blokkades?

Als je last hebt van een energetische blokkade, dan kan zich dit op diverse manieren uiten. Vaak zijn de eerste signalen vermoeidheid en lusteloosheid.

Daarnaast zijn signalen als:

  • afname van concentratie
  • pijntjes op vaak onduidelijke plekken
  • regelmatig hoofdpijn of spanning/wattengevoel in het hoofd
  • last van onrust
  • last van emoties die niet goed verklaarbaar zijn
  • loslaten is een uitdaging
  • het verleden loslaten en accepteren is een uitdaging
  • gronden is een uitdaging

De samenloop van vaak relatief ‘kleine, vage’ klachten maakt dat het soms moeilijk is voor om te herkennen dat er energetische blokkades aanwezig zijn. En, in deze huidige tijd waarin we leven met een hoge werk en prestatiedruk, veel prikkels en weinig me-time, kunnen we helaas vaststellen dat eigenlijk iedereen we in hoge en minder hoge mate blokkades opbouwt. Ook als ze weg zijn, komen ze weer terug. Het is nooit blijvend weg door alle externe prikkels.

Hoe ontstaan energetische blokkades?

Er zijn vele veroorzakers van energetische blokkades. Een onverwerkte situatie, ziekte of ongeluk of een overload aan prikkels die verwerkt moeten worden zijn veroorzakers van blokkades.

Wat de ene persoonlijkheid makkelijk naast zich neer kan leggen, is de ander na 3 weken nog iets om over na te denken en een plekje te geven. Er is geen goed of fout, we zijn nou eenmaal verschillend van elkaar.

Het lichaam werkt samen met het gevoel en verstand. Als een van deze 3 de ervaring minder goed kan verwerken dan is er een remming in de energie. Hoe langer de remming duurt, hoe grote de blokkade wordt.

Hoe kom je af van energetische blokkades?

Er zijn diverse manieren om een energetische blokkade op te lossen. De meest bekende voor is door een behandeling te ontvangen van een magnetiseur, healer of reikimaster. Meditaties kunnen enorm helpen om meer rust en balans te geven.

De innovatieve Vibra-B werkt effectief en snel bij het oplossen van blokkades. De Vibra-B werkt 100% natuurlijk, veilig, niet invasief en geen site-effects. Ons lichaam bestaat uit vibraties. Door te werken met vibraties wordt de behandeling een met het lichaam wat een aangenaam en direct werkzaam effect heeft. Het biedt direct ontspanning en energie.

Hoe kan ik mijn lichaam resetten?

Ervaring heeft uitgewezen dat je met 6 Vibra-B behandelingen een significant verschil zal ervaren. De Vibra B behandeling is pijnloos is en geeft geen
schade aan de huid en het lichaam. De combinatie van werken op het lichaam en signalen afgeven aan de brein, maakt dat 30 minuten behandelen met de Vibra-B gelijk staat aan ruim 2 uur beweging. Beweging geeft jouw lichaam vitaliteit, ontspanning, doorbloeding etc. En als je al moe bent, kan de elke beweging, laat staan sporten net teveel zijn.

Tijdens deze behandeling ligt de klant ontspannen, krijgt ze een koptelefoon met heerlijke, speciale binaural muziek op en kan jouw klant zich wanen op een plek waar deze graag wilt zijn.

De Vibra-B zorgt dat het lichaam en brein in een betere conditie komt, het lichaam strakker wordt en de klant beter in ‘het vel gaat zitten’, letterlijk en figuurlijk.

informatie aanvragen