Hectiek, stress, drukke baan, kinderen, té weinig
uren in de dag en geen tijd voor jezelf.
Je herkent alle deze kenmerken vast bij vele klanten.

Waarom een ontspannende behandeling?

Je herkent vast het bovenstaande, de hectiek met de bijbehorende stress krijgt steeds meer de overhand in ons dagelijkse bestaan.

Ons lichaam is sterk en kan zich keer op keer weer herstellen. Een machtig mooi fabriekje, totdat je lichaam de overload niet meer aankan en je lichaam zich niet meer kan herstellen. Het is erin geslopen, dat is dit is een langzaam proces en ‘ineens’ is het er dat je vele of vage klachten krijgt. Je hebt vast wel eens om je heen gehoord, ‘ineens was ik ziek, ineens had ik een burn-out, ineens was ik allergisch”. Dat is niet zo, je lichaam kan het niet meer aan zich keer op keer te herstellen van de aan haar blootgestelde prikkels.

De weegschaal is uit balans, en het heeft tijd nodig weer terug in balans te komen.

Kan ik mijn lichaam ont-stressen?

Door jouw lichaam te resetten met de Vibra-B worden blokkades opgeheven en ontspant je lichaam. De lichamelijke doorstroming komt weer op gang en wordt weer in een goede conditie teruggebracht. Hoe fijn zou het zijn om meer ontspannen de dag door te komen, je minder vermoeid te voelen en weer vitaler te zijn? Beter te slapen, beter met stress om te gaan en minder prikkelbaar zijn.

Hoe kan het lichaam resetten?

Ervaring heeft uitgewezen dat je met 6 Vibra-B behandelingen een significant verschil zal ervaren. De Vibra B behandeling is pijnloos is en geeft geen
schade aan de huid en het lichaam. De combinatie van werken op het lichaam en signalen afgeven aan de brein, maakt dat 20 minuten behandelen met de Vibra-B gelijk staat aan bijna 2 uur beweging. Beweging geeft jouw lichaam vitaliteit, ontspanning, doorbloeding etc. En als je al moe bent, kan de elke beweging, laat staan sporten net teveel zijn.

Tijdens deze behandeling ligt de klant ontspannen, krijgt ze een koptelefoon met heerlijke, speciale binaural muziek op en kan jouw klant zich wanen op een plek waar deze graag wilt zijn.

De Vibra-B zorgt dat het lichaam en brein in een betere conditie komt, het lichaam strakker wordt en de klant beter in ‘het vel gaat zitten’, letterlijk en figuurlijk.