Voeding & Suppletie

Bij een gezonde lifestyle hoort gezonde voeding en suppleties. Wat is dan een gezonde lifestyle? Welk advies geeft u mee aan uw cliënten die een behandeltraject in gaan om de beste resultaten te realiseren?

Een veel gestelde vraag is wat er naast de endermologie behandelingen voor voedingsadvies meegegeven kan worden. LPG® heeft haar expertise in het huidstimulatieproces, het ontwikkelen van ondersteunende skincare en een select pakket van suppletie.

Om het concept compleet te maken hebben wij een goede samenwerking met biochemicus en Clinisch Psychisch Neuro Immunoloog Erik-Alexander Richter. Erik-Alexander heeft alle expertise over de biochemische processen van het lichaam en kan als geen ander uitleggen wat de verbanden zijn tussen de LPG behandelingen en de invloed van voeding en beweging hierop en wat dit voor uw cliënten kan betekenen. Wij organiseren verschillende trainingen en seminars waarbij het streven naar optimale resultaten centraal staat.

VOEDING

Voeding en biochemische reacties in het lichaam. LPG endermologie® behandelingen en biochemische reacties. In dit spinnenweb van mogelijkheden weet Erik-Alexander Richter als geen ander zijn kennis in heldere taal over te brengen voor elke vakspecialist die net even meer voor haar klanten wil betekenen voor een langdurige relatie en een optimaal resultaat.

In samenwerking met Erik-Alexander Richter bieden wij een 2-daagse cursus aan om meer inzicht te krijgen in de huidige problematiek waar we veel tegenaan lopen in de praktijk of instituten.

Thema’s die worden behandeld zijn:

Bindweefsel en collageen, een optimale conditie is noodzakelijk voor huidverbetering van binnenuit en voor een effectieve behandeling met LPG. Ontstekingen en inflamaties; de nadelige effecten op het lichaamsgewicht kunnen resultaten afremmen van cellulitevermindering en plaatselijke vetverbranding.

Insuline-aanmaak en bloedsuikerregeling. Overmatige prikkelingen verstoren de glucosestofwisseling. Krijg je deze niet onder controle dan kan men niet gezond afvallen en leidt dit tevens tot versnelde huidveroudering.

Kortom; meer inzicht in deze processen biedt handvatten om uw clienten en patiënten vitaler door het leven te laten gaan waarbij de LPG endermologie® behandelingen nog efficienter en effectiever zijn en daarmee jouw concurrentiepositie versterken om je als professional te onderscheiden.

Contact

NUTRICOSMETICS

LPG® weet als geen ander wat er in het lichaam gebeurt tijdens het endermologie® behandeltraject. Doordat het tegenwoordig steeds moeilijker wordt om alle benodigde vitaminen en minaralen uit onze voeding te halen heeft ondersteuning door verschillende nutricosmetics een hele mooie complementaire werking op de behandelingen.

Deze nutricosmetics worden uitgebreid doorgenomen tijdens de Skincare trainingen en seminars die wij regelmatig aanbieden voor de LPG professional.

Contact