Ja, ik wil graag een demonstratie aanvragen

Ben je benieuwd naar de revolutionaire verandering die LPG jouw bedrijf kan geven? We laten je graag zien wat je mag verwachten.

Vraag een demo aan van de Cellu M6 Alliance, het paradepaardje van LPG voor lichaam en gezichtsbehandelingen. Wil jij alleen werken op het gezicht? Dan is een demonstratie van de Mobilift M6 echt iets voor jou. En wil je jouw cliënten helpen met een revolutionaire manier van trainen, vraag dan een demonstratie aan voor de Huber 360 Evolution.

En alle drie mag natuurlijk ook!

Tijdens de demonstratie nemen we door waar jouw behoeftes liggen op het gebied van behandelingen geven en hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. Ook alle vragen over omzet, financiële (lease)mogelijkheden, hulp om meer (high-end) klanten naar je salon te krijgen, worden besproken.Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we ongeveer 2 uur van je tijd nodig. We gaan alle highlights over LPG endermologie met je delen en sluiten af door de behandeling zelf te ervaren. De demonstratie vindt plaats bij ons eigen endermologie Experience Center (SKiNRGY) in Amsterdam.

Een van onze collega’s “Susanne of Diane” gaat contact met je opnemen om de afspraak in te plannen.

Susanne

Diane

Demonstratie inplannen

Ja, ik wil een demonstratie inplannen

Geef hieronder aan voor welke toepassingen jij een LPG-apparaat wil inzetten (medisch/esthetisch). Dan zorgen wij voor een demonstratie die aansluit bij jouw wensen.

 

“Geen seconde spijt”

‘Ik vond het van tevoren spannend om de investering te doen. Maar achteraf heb ik geen seconde spijt. Dankzij de marketing ondersteuning heb ik een gevleugelde start kunnen maken’

– Angela Harberts – Eigenaresse My Way in Enkhuizen