Partner in Aesthetics is in 2010 als Partner in Cosmetics gestart als distributeur van cosmetica. In de loop der tijd is het bedrijf uitgegroeid naar distributeur en leverancier van A-brand systemen, technologieën en expertise. Wij ondersteunen u graag als beautyspecialist, huidtherapeut, fysiotherapeut en esthetisch arts om uw vakkundigheid op de best mogelijke manier uit te voeren.

Als exclusief leverancier van LPG® Nederland bieden wij een totaalconcept waarbij natuurlijke schoonheid, gezondheid en welzijn voorop staat door middel van revolutionaire apparatuur in combinatie met unieke skincare en nutricosmetics. Ons doel is het beste uit zowel uw instituut als uw klant & patiënt te halen op een 100% natuurlijke wijze.

De apparatuur van LPG® biedt een solide investering. Maar hierbij stopt het niet. De techniek maakt veel los in het lichaam en staat onlosmakelijk verbonden met de biochemische processen in het lichaam. Om te zorgen dat iedere cel in het lichaam optimaal functioneert zijn de juiste voeding en beweging essentiële onderdelen om toe te voegen aan ieder behandelplan. Daarnaast is er bij elke endermologie® behandeling een passend skincare product ontwikkeld. Onderzoek heeft uitgewezen dat door het toevoegen van de juiste producten een verhoging van 50% rendement gegenereerd wordt.

Wij geloven daarom dat de sleutel van uw succes in het het totale concept zit waarbij het verder gaat dan alleen een techniek van het apparaat. Daarom reiken wij naast de apparatuur verschillende tools aan ten behoeve van het succes van uw instituut. Masterclasses, updatetrainingen, voedingstraingen van Erik-Alexander Richter en motivatietrainingen van Tom Sebastian dragen bij aan uw succes en groei. Tools om next level te ondernemen binnen uw vakgebied en gericht op het optimale resultaat van uw cliënt en/of patiënt.

Wilt u ook bijdragen om gezondheid, de tevredenheid en loyaliteit van uw cliënten en/of patiënten te verhogen, werken met de beste apparatuur en een totaalconcept bieden die resultaten garandeert?

Wij denken graag met u mee hoe u dit kunt bereiken dus neem vrijblijvend contact met ons op maak kennis met LPG endermologie®!

Your business, our care

De systemen leveren wij met garantie, ondersteund door een dedicated service afdeling, trainingen, workshops en seminars door experts, jaarlijks terugkerende events en dragen wij bij aan landelijke bekendheid van het systeem d.m.v. diverse marketing activiteiten.

De geschiedenis van LPG®

In 1986 veranderde het leven van oprichter Louis-Paul Guitay door een zwaar ongeluk. Hij kwam terecht in een molen van revalidatietrajecten met lange en beperkende fysiotherapiesessies. Tijdens zijn hersteltraject visualiseerde hij zich een techniek om de therapeut te helpen door de lichamelijk zware handelingen te mechaniseren en automatiseren. Dit zorgde niet alleen voor ontlasting van de therapeut maar ook voor continuïteit tijdens het behandelen waardoor er efficiënter en effectiever gewerkt kon worden. De eerste Cellu M6® was geboren..

Met meer dan 32 jaar ervaring is LPG® uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in de mechanische behandeling van bindweefsel. Vandaag de dag is LPG® aanwezig in meer dan 110 landen wereldwijd waar meer dan 300.000 cliënten dagelijks van de technologieën profiteren.

Missie

Wij streven ernaar om de beste tools te bieden aan professionals binnen de esthetische, therapeutische en medische markt samen met professionals op het hoogste niveau te werken. Een totaalconcept waarin wordt gekeken naar het geheel om onze partners te faciliteren en de best haalbare resultaten bij clienten en patienten te halen die de apparatuur toestaat en het leven op esthetisch, therapeutisch en medisch vlak aangenamer en optimaal te maken.

Samenwerken met een fantastisch team en met gedreven relaties maakt een duurzame en betrouwbare relatie mogelijk.

Visie

Onze visie is om samen te werken met A-Brand leveranciers en de beste professionals, die samen willen werken aan een mooi, gezond en duurzaam resutaat op esthetisch en medical vlak.

« Fight for Natural Beauty » ; mooi zijn, je comfortabel voelen van binnen en buiten. Onze visie is om iedere professional en elke consument die staat voor kwaliteit en duurzaamheid te laten werken met de beste apparatuur. Ons motto ; haal het beste uit jezelf, haal het beste uit je samenwerking!

Team Nederland

JOSÉ CONRADS

Founder & Owner

RICHARD CONRADS

Chief Financial Officer

TIM ALDERS

Operational Manager

PASCALLE VAN MOORT

Marketing Manager

MAY-LIN SCHEFFER

Trainer

DIANE DE BIE

Account Manager Noord Nederland

SUSANNE VAN DER AA

Account Manager Zuid Nederland

/ Neem contact op

 

“Een fijn en motiverend team!”

‘Sinds oktober 2010 werk ik in mijn instituut met LPG. Eerst met het vorige model de Cellu M6 Integral en sinds januari 2018 met de Cellu M6 Alliance. De resultaten met deze nieuwste technologie van LPG zijn weer beduidend verbeterd, met nog meer tevreden klanten in mijn instituut. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb om met het nieuwste systeem door te gaan. Wanneer ik vragen omtrent de behandelingen of de machine heb worden deze altijd zeer snel en accuraat behandeld door het team van Partner in Aesthetics.’

Mijn instituut heeft ook een beduidende groei door gemaakt met de aanschaf van het nieuwste LPG systeem en de samenwerking met Partner in Aesthetics.

– Monique Brandjes / Eigenaresse Mo-Esthetics in Amsterdam

 

“Het team denkt altijd met me mee om overal het beste uit te halen.”

‘De afgelopen jaren is de samenwerking met Partner in Aesthetics meegegroeid met de groei van mijn instituut. We zijn echt naar elkaar toegegroeid. Ik begon klein met LPG KeyModule en behandel inmiddels met het nieuwe Alliance systeem. Het team van Partner in Aesthetics denkt altijd met me mee om overal het beste uit te halen. Of ik nu een vraag heb over een training, specifieke behandelingen, marketing of voeding, het hele team is betrokken en staat altijd klaar om te me te helpen.’

– Kim van Zijl / Eigenaresse Institut Silencio in Hoofddorp

 

“Elk moment staan ze voor je klaar”

‘Als fysiotherapeut heb ik het geluk gehad kennis te maken met de endermologie techniek van LPG in 1985. Sinds 2010 is Partner in Aesthetics distributeur voor Nederland en wordt er met heel veel overtuiging, enthousiasme en charme gewerkt. Elk moment, indien nodig, staan ze voor je klaar. Na de aankoop van het LPG apparaat begint het pas: met veel energie wordt er aandacht besteed aan de deskundigheidsbevordering. Met raad en daad wordt je klaargestoomd je cliënten optimaal te behandelen. Veel respect heb ik voor de taakopvatting van José en Richard. Ga zo door! Het is hartverwarmend!’

– Wil Gronenschild / Fysiotherapeut gespecialiseerd in o.a. brandwonden en littekens

 

“Als ondernemer voel ik mij optimaal gesteund in mijn behoeften”

‘Behalve het leveren van hoogwaardige apparatuur met een uitstekende service, toont het team van Partner in Aesthetics een hoge mate van betrokkenheid in de mens achter de ‘machine’: als ondernemer voel ik me optimaal ondersteund in mijn behoeften. Of het nu om opleiding, marketing, lifestyle thema’s, sales, persoonlijke groei, netwerkbijeenkomsten of wat dan ook gaat!’

– Helmi Engelen / Eigenaresse Body Design Group in Maastricht & Heerlen

 

“Wanneer er vragen zijn staan ze hier altijd voor open op de meest attente manier”

‘De samenwerking met Partner in Aesthetics ervaren wij als zeer prettig. Veel contact is niet nodig, omdat de start-up van de samenwerking zo soepel verloopt (trainingen, uitleg, promotiemateriaal). Echter, wanneer er vragen zijn staan ze hier altijd voor open op de meest attente manier.’

– Fousia Graas / Eigenaresse Jeunesse Hilversum

 

“LPG zorgt voor een gezonde marge en constante afsprakenflow in de agenda”

‘LPG endermologie heeft Body behandelingen echt op de kaart gezet en is bij ons niet meer weg te denken in het behandelmenu. Het zorgt voor een prettige en gezonde marge en een constante afsprakenflow in de agenda. Ook klanten die al een kuur hebben afgerond komen terug voor een tweede kuur of voor onderhoud. Verder zorgt LPG voor meer consistentie in de behandelingen t.o.v. manuele bindweefselmassages, dit is met name voor mensen met een druk bezette agenda erg prettig.’

– Marie-José Putman / Eigena