Partner in Lifestyle heeft in maart 2023 op de Beautybeurs in Utrecht een innovatief body & mind apparaat geïntroduceerd voor de Nederlandse en Belgische markt;
de VIBRA-B.

Met deze nieuwste lifestyle vibratie-technologie kan je naast huid-verbeterende Face & Body beautybehandelingen ook ontspannings-, energetische-, balans- en resetbehandeling aanbieden. De VIBRA-B heeft een body & mind oplossing vanuit een holistische visie op een 100% natuurlijke manier. En wel zonder inzet van extra personeel, dus omzet verhogen zonder extra kosten!

Vibra-B helpt bij esthetische imperfecties en bij energetische ongemakken. Denk aan cellulite, bodycontouring, afslanken en anti-aging als ook aan symptomen als stress, slecht slapen, laag energielevel, hormonale disbalans, vochtretentie, slechte doorbloeding en een disbalans in het metabolisme.

De VIBRA-B werkt met voorgeprogrammeerde protocollen en elke protocol heeft zijn eigen doelstelling. Heel fijn is dat elke behandeling optimale ontspanning biedt. Een half uur ervaring met de VIBRA-B staat gelijk aan 2 uur beweging sporten of yoga-meditatie, wederom afhankelijk van de doelstelling.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen en heb je een koptelefoon op met bijpassende, bewezen, binaural beats. Binaural beats ondersteunen de behandeling van de VIBRA-B in het synchroniseren van de hersengolven voor de body & mind balans en reset. De VIBRA-B verbetert het fysieke en mentale welzijn op een onderbouwde, effectieve en zeer aangename wijze.

BEZOEK ONS OP DE ESTETIKA BEURS IN BRUSSEL

7-8-9 OKTOBER | HAL 3 STAND B05

“It’s all about vibrations”