INSPIRATIE DAG 23 september 10 – 17 uur

Op 23 september nodigen we jou en jouw team van harte uit voor onze Inspiratiedag bij de Beautycube in Almere. Dit evenement brengt verschillende beautyleveranciers samen, waarbij we gezamenlijk onze deuren openen om professionals zoals jij te informeren en inspireren. Tijdens deze dag krijg je de gelegenheid om diverse apparaten uit te proberen, producten te testen, kennis te maken met prachtige beautymerken en waardevolle netwerkmogelijkheden te verkennen.

Laat je inspireren door de Beauty Cube en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf. Een van de hoogtepunten van deze dag is de presentatie van Partner in Aesthetics, die hun deuren opent om jou kennis te laten maken met hun unieke VIBRA-B® technologie.

Enkele redenen waarom je onze sessie niet mag missen!

  • ✨ Leer meer over dit Healthy Lifestyle apparaat dat gebaseerd is op vibratietechnologie en ingezet wordt voor diverse cosmetische oplossingen zoals cellulite behandeling, bodycontouring, afslanken en anti-aging
  • ✨ Ervaar zelf een demo van de Vibra-B® om de impact te ervaren
  • ✨ Ontdek hoe je cosmetische behandelingen kunt uitvoeren zonder extra personeel
  • ✨ Leer over de voordelen en verschillende toepassingen van de Vibra-B® voor jouw instituut
  • ✨ Ontdek hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien in termen van klanten en omzet
  • ✨ Leer hoe je jouw instituut kunt uitbreiden met slechts één systeem naar een body & mind totaalconcept
  • ✨ Ontvang waardevolle inzichten om je volledig te informeren over deze innovatieve technologie

Je kunt ons vinden in showroom CS.07. Voor meer informatie en om je aan te melden voor een demo, kun je terecht op onze website @partnerinaestheticsof stuur een e-mail naar jose@partnerinaesthetics.nl

Meldt je nu aan om zeker te zijn van een plek voor de demo!

Registreer je GRATIS bij Beautycube aan via https://eventix.shop/w7exqddb en stap vrijblijvend binnen bij iedere showroom.